30 juni: Fietstocht en barbecue 2.0.

Voor iedereen die zin heeft om lekker mee te fietsen zorgen we weer voor een mooie fietstocht! Je kunt kiezen uit een afstand van 35 of van bijna 50 km.

We starten bij Branderveenweg 1 en fietsen met een mooie omweg weer terug.
Tijdens de rit kom je een pauzeplek tegen. Hier zijn voor eigen rekening koffie, thee, koek of cake te nuttigen.
De start voor beide afstanden is tussen 10.00 en 11.00 uur.

Fietstocht is gratis voor leden; niet-leden betalen € 5,00.

Voor de mensen die niet willen of kunnen fietsen hebben we een alternatief geregeld. Het blijft nog even een verrassing wat dat is.

We rijden via een mooie route terug naar Branderveenweg 1 voor de barbecue 2.0. Ook voor deze avonturiers is op de pauzeplek voor eigen rekening koffie, thee, koek of cake beschikbaar.
Deelname aan de alternatieve fietsroute kost voor leden en niet-leden € 5,00. Opgave voor de alternatieve fietsroute is vereist (voor 24 juni).

Na afloop van de fietstocht en rondrit zal op het eindpunt Branderveenweg 1 het spit gaan draaien rond 14.00 uur. Vijf soorten vlees worden verder gegaard en zijn snel klaar om op te eten. Samen met salades, sauzen, stokbrood en een drankje gaat het zeker gezellig worden.

De kosten voor deelname aan BBQ 2.0 zijn:
– Leden en niet-leden € 20,00 (incl. 1 consumptie
– Kinderen t/m basisschool € 7,50 (incl. 1 consumptie)
– Consumptiemunten € 2,00

Opgave voor BBQ 2.0 uiterlijk tot 15 juni.

Opgeven kan via het contactformulier. Geef ook even aan of je dieetwensen hebt. Aanmelden kan natuurlijk ook via telefoon of whatsapp: 06-23389346 (Kees Dute).