Pubquiz: topper van het Brooksfeest


De aftrap van het Brooksfeest was de pubquiz op vrijdagavond. Ruim 20 teams hadden zich ingeschreven. Om half negen gaf de voorzitter Geert Koster het startsein voor de wedstrijd wie zich het slimste team van Ruurlo mocht noemen.

Vragen over bieren, muziek, dieren passeerden in een hoog tempo de revue. Onder leiding van de Entertainment Koning gingen de teams de strijd aan met elkaar. Het was extra spannend omdat na elke ronde gelijk duidelijk werd wie er op kop lag. Een extra stimulans om nog beter je best te doen.
De sfeer zat er al snel goed in. Er werd fanatiek meegedaan. Bij de muziekvragen zong de hele zaal mee.

Het bleef tot het eind spannend want het was een nek-aan-nek-race met drie teams. Na een avondje quizen had het team van “de buren van de Hulshofweg” de meeste punten binnengehaald. De quizmaster overhandigde hen de Brooks pubquiz wisselbeker. Zij hebben dit jaar de titel “het slimste team van Ruurlo”.

De avond was een groot succes en volgend jaar is er zeker weer een editie waarbij de wisselbeker zal worden ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *